Algo li faltaba al foro,i un dia pensant en vaig donar conte q lo q li faltaba era una seccio de receptes o de menjars tipics,dolços o salats,.....ale,deixeuse de tant de politiqueo i avorer si aneu posant receptes tipiques de la marina i anem cuinant,que pera eixes rutes i eixes caminates que vos pegueu els del foro ,no vos vindra mal un bon plat de menjar tipic jajajaja...cada poble supose que tindra els seus menjars tipics, o seran els mateixos pero la elaboracio sera diferent?...no se...bueno jo vos deixe una recepta dolçeta pera que la feu i la probeu.
COCAMARIA DE POMA....
-INGREDIENTS: 4 ous(neu i furteulils a les gallines i si no en teniu pues res...al Mas i Mas ),1 got de oli de girasol (no val oli d'oliva eh),1 got i mig de farina de força(en colsevol panaderia vos la venen),1 got i mig de sucre,1 sobre de llevadura Royal(exa la venen en Mercadona jajaja),la ralladura de una llima(si no teniu llimera,en colsevol supermercat en teniu...es facil de conseguir),canela an polvo i 5 pomes madures(IMPORTANT....tenen que ser GOLDEN eh,sinos no ix igual)
-ELABORACIO: batir els 4 ous i el oli,anyadirli el sucre,la ralladura de la llima,la canela,la llevadura,i per ultim anar anyadint poc a poc la farina. Despues peleu les pomes i les partiu per la mitat i neu fent trosets seguint la forma de la poma,trosets no molt grosos,mes be finets...en acabar agarreu un molde redonet i li poseu paper vegetal(que el venen a Mercadona),poseu els trocets de les pomes dins a la base del molde i damunt li tireu la masa que eu fet antes an els ous,la farina i tota la historia.
Eu poseu al forn i au...quant vesgueu que esta feta la tareu del forn,aneu punxantla an un palillo i cuant el paillo ix net,es que ja esta feta jejejeje
PD: si la feu ja en direu que tal.....
FELIÇ ANY!!